Precizari legale

2014-07-17_171841Prin accesarea acestui website, intelegeti faptul ca tot continutul este adresat populatiei din Romania. Deoarece practicile medicale pot fi diferite de la o tara la alta, continutul site-ului poate sa nu fie adecvat locuitorilor din afara Romaniei.

Site-ul precum si informatia disponibila sunt oferite asa cum sunt, fara nici un fel de garantie din partea detinatorului site-ului si/sau a autorilor articolelor publicate. S-au facut eforturi sustinute pentru ca site-ul sa contina informatie de ultima ora si de cea mai buna calitate.

Utilizarea acestui site, a materialelor si informatiilor existente se face pe propria raspundere si fiecare utilizator este responsabil pentru orice consecinta derivata din aceste activitati.

Site-ul si continutul acestuia nu se substituie unui consult de specialitate si nu reprezinta un posibil tratament.

Initiatorul proiectului www.schizofrenia.ro este Asociatia Centrul pentru Inovare in Domeniul Medical – Inomedica, acest site fiind realizat cu sprijinul Johnson&Johnson Romania SRL.  Janssen_logo2014-07-17_171841

Informatiile prezentate apartin exclusiv Asociatiei Centrul pentru Inovare in Domeniul Medical – Inomedica si nu reflecta opinia Johnson&Jonshon Romania SRL

Asociatia INOMEDICA este Operator de Date cu Caracter Personal numarul 30319.